• Kristallikoda

Tšakrapaarid - millises suhtes oled sina?

Iidsetes Veedades räägitakse 7 tüüpi suhetest, mida meil on elu jooksul võimalik kogeda. Neis kategooriates on võimalik saavutada harmoonia kahe inimese vahel läbi meie 7 tšakra: juurtšakra, sakraaltšakra, päikesepõimiku, südametšakra, kõritšakra, laubatšakra ja kroontšakra. Iga tšakra tegeleb erineva energia ja eluvaldkonnaga ning nende tasakaalustamine ja puhastamine toob kaasa muutused enesetundes ja elukvaliteedis. Sinu tšakrate seisundist sõltub su toimetulek ja elukvaliteet paljudes eluvaldkondades, sealhulgas ka romantilistes suhetes ja abielus.

Veedade kohaselt otsustab suhtetüübi see, milline tšakra on selles suhtes kõige aktiivsem. Sellest tulenevad ka ambitsioonid suhtes ja suhte eesmärk. Seega, kui su suhtes valitseb juurtšakra, siis su arusaam perekondlikust õnnest toetub samuti juurtšakra teemadele. Madalamad tšakrad: juur- ja sakraaltšakra ning päikesepõimik, kipuvad pakkuma vähem võimalusi õnnelikuks suhteks kui ülemised (südame-, kõri-, lauba- ja kroontšakra). Tšakrate avamise ja puhastamise kallal saame ise töötada ja saavutada kõrgemaid tulemusi. Kõrgemate tšakrate avanedes on ka madalamatel lihtsam avaneda.

Juurtšakra paar

Juurtšakra on ühenduses meie ürginstinktidega. See mõjutab suuresti meie seksuaalenergiat. Juurtsakra on meie enesealalhoiu tšakra – see motiveerib meid pal