• Kristallikoda

Kaksikleekide 8 suhteetappi

Armukogemus kahe taasühinenud kaksikleegi vahel meenutab metslooma. Seda pole võimalik püüda, ohjata ega taltsutada. Pigem põleb see armastus raevukalt, vaigistamatu intensiivsusega, mis on ühtaegu virgutav ja heidutav. Kaksikleekide armukogemus on nagu Püha Tuli: see põletab su tuhaks, kuid samas saab sinust uus inimene, nagu Fööniks, kes tõuseb iseenda tuhast.

Kuigi iga kaksikleegisuhe on unikaalne, on siiski üldisi mustreid, mis näivad esinevat kõigis seda tüüpi suhetes. Olles ise kogenud ühinemist oma kaksikleegiga, tean ma kui võimas ja isegi hirmutav selline kogemus võib olla. Oleksin meeleldi tahtnud lugeda artiklit kaksikleekide suhtefaasidest sel ajal kui ise seda segadusseajavat kogemust läbisin. Kuid siis ei teadnud ma midagi ei kaksikleekidest ega nende tähendusest. Seega siin tahan ma pakkuda seda, millest toona ise puudust tundsin: üldisi pidepunkte, mille järgi aru saada, kus sa oma suhtes praegu oled.

Kaksikleegisuhte 8 põhilist etappi

Kaksikleegid öeldakse olevat olendid, kes aitavad meie hingedel oma arengus täiustuda. Kaksikleekide idee autoriks peetakse Vana-Kreeka filosoofi Platonit, kes tuli välja ideega „kahestunud” hingedest, kes igavesti janunevad oma „teise poole” järele. Kuv